Narozeniny ve velkém stylu

Čas běží jako voda. Všichni to známe a právě proto na to někdy nestihneme ani pomyslet. My jsme se na jeden den zastavili. Zavzpomínali jsme na to, co bylo, oslavili jsme to, co je a plánovali jsme to, co by být mohlo.

pronajem klimentska

O tom byla oslava našich 5.narozenin. Užili jsme si nejen s těmi, které už známe, ale i s těmi, kteří se s námi chtěli poznat. BALÓNKY PLNĚNÉ HELIEM NAD HLAVOU (… později už jen chodili po zemi), hromada dobrot a spousta milých tvaří, které společně sdíleli své příběhy a zkušenosti, takový byl náš velký den. Všechny příchozí spojovalo to, že hledali své místo pro podnikání. A PROTOŽE NA MÍSTĚ ZÁLEŽÍ, došli až k nám ;-). Se starými známými jsme zavzpomínali na společné zážitky (a že jich bylo 😉 ) a s novými známými jsme plánovali nové zážitky.

narozeniny pronajem klimentska

BAGETY A CHLEBÍČKY PŘECE DO POPELNICE! My u nás hodně inovujeme, milujeme efektivitu a doslova se vyžívání v organizování v podstatě čehokoliv. Naše místnosti jsou pojmenovány po samém dobrém jídle (o tom, jak to vlastně vzniklo, někdy příště 😉 ). Díky tomu ale bylo skoro všem jasné, že občerstvení poskládáme z citrónu, kokosu, lososa, nově z manga a oliv a samozřejmě to upečeme v našem krbu (… no to poslední bylo trošku jinak 😉 ). Za ten NEJLEPŠÍ CATERING NA SVĚTĚ vděčíme Evě. Eva už rok vládne naší kuchyni a učí nás i vás správně jíst (bez jejího chia pudinku s mangem by Valentýna ráno ty balónky určitě nenafoukla). Než jsme potkali Evu, tak jsme často (tím často myslíme denně) přesouvali zbylé bagety, chlebíčky, poctivé moravské koláče a  další zdravá a lehká jídla na místo, odkud si je každou středu v podvečer vyzvedávali oranžoví muži z Pražských služeb. Díky za Evu! A tak už rok Vám společně s Evou nabízíme BRAIN FOOD – zdravé a lehké svačinky, které zasytí a současně podporují myšlení, přemýšlení a vymýšlení.

hodiny a robot pronajem klimentska

Pět let uteklo jako voda. Máme za sebou první pětiletku a jaká bude ta další? No asi jako všichni a u všeho …nápadů máme dost a fantazie nám rozhodně nechybí! Možná budeme široko daleko první, kteří budou mít robotickou recepci, … už jsme to i trénovali 😉  Když se dá v restauracích objednávat jídlo přes tablet, tak proč ne taky u nás, že? Dveře otevíráme hodinkami a za recepční občas zaskočí robot … no internet věcí už dostihl i nás 😉 Ale jinak jsme vesměs konzervativní a převážně holky.

Při tom všem veselí jsme stihli i plánovat, čím spestříme další den otevřených dveří a už pomalu můžete začít těšit na masáž očního mikrookolí od Marleny Vítkové a jak známe Evu, tak ona k tomu určitě vymyslí nějakou dobrou pochoutku, která kromě vědění podporuje i vidění 😉

A tak vám na závěr chceme moc poděkovat, že jste s námi. Bylo krásné slavit 5.narozeniny s těmi, kteří s námi před 5 lety začínali! DĚKUJEME! Dali jsme si zase hromadu cílů, snů a kaizenů, ale to Vy určitě taky. Tak si přejme, ať to všichni DÁME!

 VAŠE HOLKY:-)

 

 

 

Komentáře