Svačinky po kterých vám to bude pálit!

Naučíme vás správně jíst. Do čehože jsme se to zase pustily? ANO! Společně s Evou Goldmannovou vás opravdu budeme učit správně jíst.

Už máte dost stále stejných sušenek v zasedačce, chlebíčků na firemním meetingu, nebo rychlého popřípadě žádného občerstvení na seminářích, kurzech a jiných vzdělávacích akcích? My už toho máme taky dost. Už nás to prostě nebavilo. Vyhazovat po vás bagety. Dohánět vás s napěchovanou taškou jako svačinářky, že si to prostě odneste domů. Dojídat po vás poctivé české povidlové koláče, a pak pořád soutěžit v běhu do schodů, aby jsme ty kalorie vyběhaly…

A tak jsme pro vás připravily změnu. V rámci projektu Zdraví zaměstnanci s námi ochutnáte trošku jiné občerstvení, které je v souladu se současnými trendy ve stravování a s moderním svěžím prostředím našich vzdělávacích prostor.

 

eva goldmannova

 

Jsou tu BRAIN FOOD svačinky. Eva, která v tom jede s námi, nám to pro vás hezky sepsala, takže Brain food svačinky jsou:

  • připravené z čerstvých surovin bez aditiv a umělých dochucovadel
  • jsou lehce stravitelné
  • málo kalorické ale přitom velice výživné
  • svým složením odpovídají tomu, co organismus potřebuje v průběhu vzdělávacích aktivit
  • podporují maximální soustředění a schopnost udržet pozornost
  • dodávají energii pro mozek a zohledňují skutečnost malé fyzické aktivity během školení.

 

eva goldmannova

 

Mají i edukativní hodnotu. Brain food svačinky Eva připraví tak, že u každého jídla bude cedulka s informacemi, co a proč vy a vaši kurzisti, studenti a prostě všechny vaše návštěvy jí. Pokud se předem domluvíme, může Eva na začátku vaší akce prohodit pár zdravých slov o připraveném občerstvení.

eva goldmannova

„BUĎTE PRO SVÉ KLIENTY ATRAKTIVNÍ A VYZKOUŠEJTE OBČERSTVENÍ,

KTERÉ BUDE JINÉ – BUDE PĚKNÉ NAPOHLED, BUDE VÁM CHUTNAT,

PROSTĚ VÁS A VAŠE KLIENTY BUDE BAVIT.“

 

eva goldmannova

Všechno, co Eva připravuje, jsme poctivě a několikrát ochutnaly a s láskou to můžeme doporučit. Tak buďte originální a odlište se od ostatních. My to děláme také! Takovéto občerstvení vám připravíme nejen na celodenní kurzy a semináře, ale i na kratší akce. A pro někoho možná zásadní informace, nestojí to více, než obvyklé a dost často nezdravé občerstvení.

P.S. Nabídku s ceníkem pro zájemce pošleme emailem a ochutnávky děláme každý kvartál, pokaždé na Dni otevřených dveří ;-), tak se těšíme!

 

eva goldmannova

Komentáře